Op 31 oktober organiseert N.K.V. Nie Geweun de jaarlijkse Halloweenwandeling te Denderhoutem.

Dit evenement is een spannende avondwandeling waarbij je gezellig en griezelig zal kunnen kuieren langs talrijke smalle baantje en steegjes.
Het parcours strekt zich uit doorheen Denderhoutem. Je kan kiezen uit 2 soorten parcours, naargelang je eigen wandelbehoefte.

Er is een parcours van ongeveer 8 km langs straten, maar ook langs smalle steegjes, holle wegen en bossen. Dit parcours loopt voor een groot deel over onverharde wegen. We kiezen wel voor onverharde wegen die ook bij slechtere weersomstandigheden goed bewandelbaar blijven.

Er is een korter parcours van ongeveer 5 km dat grotendeels langs verharde wegen loopt. Dit parcours is toegankelijk voor jonge gezinnen met kinderwagens.

Langs het parcours staan verschillende controleposten, waar je even kan uitblazen en genieten van een hapje en een drankje.
Het parcours baadt in een typische Halloweensfeer met veel donkere passages, halloweendecoratie en een groot aantal mensen die voor animatie zorgen. Wees op je hoede, want het gevaar schuilt soms in een onverwachte hoek ...

Voor amper 5.00 euro inschrijvingsgeld is elke wandelaar volledig verzekerd bij lichamelijke letsels of ongeval. In het inschrijvingsgeld zit ook nog een bonnetje voor een gratis consumptie.

Voor een vlotte start kan je het inschrijvingsformulier afdrukken en ingevuld meebrengen.

Hieronder een compilatie van Ninoftv. !