Wanneer :

De Halloweenwandeling gaat door op 31 oktober.

Vertrekplaats :

Voetbalkantine "Den Deysel", Dwarsstraat 69 in 9450 Denderhoutem

Inschrijvingen :

Je kan inschrijven aan de vertrekplaats op de dag zelf tussen 18u00 en 20u30.
Voor een vlotte start kan je het inschrijvingsformulier afdrukken en ingevuld meebrengen.
Na inschrijving kan je onmiddellijk de tocht aanvatten, elk op zijn eigen tempo.

Parking :

Aan het voetbalterrein is de parkeerruimte eerder beperkt. We willen aan de inwoners van Denderhoutem vragen om te voet of met de fiets tot aan de startplaats te komen.

Kostprijs :

Voor amper 5.00 euro inschrijvingsgeld is elke wandelaar volledig verzekerd bij lichamelijke letsels of ongeval. In het inschrijvingsgeld is ook een consumptie inbegrepen.


Parcours :

Je kan kiezen uit 2 soorten parcours, naargelang je eigen wandelbehoefte.
Er is een parcours van ongeveer 8 km langs straten, maar ook langs smalle steegjes, holle wegen en bossen. Dit parcours loopt voor een groot deel over onverharde wegen. We kiezen wel voor onverharde wegen die ook bij slechtere weersomstandigheden goed bewandelbaar blijven.
Er is een korter parcours van ongeveer 5 km dat grotendeels langs verharde wegen loopt. Dit parcours is toegankelijk voor jonge gezinnen met een buggy.

Meenemen :

De Halloweenwandeling is een avondwandeling. Sommige delen van het parcours hebben geen straatverlichting. Vergeet dus zeker uw zaklantaarn niet.
Het is herfst en het parcours van 8 km loopt grotendeels over onverharde wegen. Draag dus stevige wandelschoenen die tegen wat modder en een oneffen ondergrond kunnen.

Controleposten :

Zowel op het parcours van 5 km als op het parcours van 8 km zijn er 2 controleposten voorzien.
Op deze controleposten kan je iets fris drinken (pils, cola, Leffe, water), je kan je opwarmen aan een tas warme soep of warme choco. Wie iets stevigers wil kan een jenever nuttigen. Voor de hongerigen zijn er hot-dogs voorzien.

Voor en na :

Voor je vertrekt, of als je terug komt kun je rustig iets eten en drinken in onze aankomst/vertrekplaats.